NAROČANJE

1
NAROČI SE NA PREGLED

Področje

2
IZBERI AMBULANTO

Ambulanta

3
MOJI PODATKI

Ime in priimek *

E-mail naslov *

Telefon *

Št. kartice OZZ: *

Leto rojstva: *

4
REZERVACIJA TERMINA

Izberite datum *

Željen čas obravnave *

Informacije o naročanju

Za pregled pri zdravniku se lahko naročite osebno v času sprejema pacientov in sicer od ponedeljka do četrtka med 07.30 in 19.00 uro, v petek pa med 07.30 in 13.30 uro.

Naročite se lahko tudi preko telefona in sicer od ponedeljka do petka med 08.00 in 12.00 uro in v popoldanskem času od ponedeljka do četrtka med 15.00 in 17.00 uro.

Možnost naročila je tudi preko elektronske pošte na naslov: splosna@ambulantaroj.si in preko navadne pošte na naslov:
Zasebna ambulanta Roj, dr. med., d.o.o.
Mroževa ulica 3
2310 Slov. Bistrica

Naročila se sprejemajo tudi preko spletne strani.

Spletno mesto omogoča naročanje in rezervacijo terminov pri zdravniku. Uporabnik mora izbrati področje medicine ter ambulanto, katero želi obiskati. Hkrati mora oddati osebne podatke kot so ime in priimek, e-mail naslov, št. kartice OZZ ter leto rojstva. Na koncu mora iz koledarja izbrati termin ter tako določiti željen datum in uro obiska v ambulanti. Po oddaji obrazca medicinska sestra preveri rezervacijo termina, ter na vpisan e-mail naslov v najkrajšem možnem času pošlje potrditev ali zavrnitev termina. Kasneje ima uporabnik pravico rezerviran termin preklicati.

Vnešeni podatki morajo biti pravilni in resnični, še posebej pomemben je aktiven e-mail naslov na katerega boste prejeli odgovor o statusu termina.

Podatki oddani v obrazcu se ne beležijo nikamor, služijo le kot sredstvo za komunikacijo ter enostavnejšo in lažje online naročanje pri zdravniku. Podatki se ne posredujejo tretjim osebam, le v primeru zakonskih obvez, kot so sodni zahtevki.

Ogovorna oseba za naročila je Petra Krajnc, zdravstveni tehnik

Petra Krajnc, zdravstveni tehnik (tel. 02 8453 176), v odsotnosti nadomešča Katarina Verhovsek dipl. med. sestra s specialnimi znanji.

NAROČENI PACIENTI IMAJO PREDNOST PRED NENAROČENIMI.

Obseg dela dveh ambulant splošne medicine.

Vse pravice pridržane. Copyright © 2016 - ZASEBNA AMBULANTA ROJ, dr.med., d.o.o.