Pogoji uporabe in zasebnost

1. VSEBINA

Vsebine na spletnem mestu, so informativnega značaja in se jih lahko brez dodatnih obvestil spremeni ali izbriše. Lastnik spletnega mesta se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov. Kljub temu pa se lahko informacije in podatki spremenijo tako hitro, da jih ne uspemo pravočasno ažurirati. Za morebitne vsebinske, tipkarske napake ali pomanjkljivosti lastnik spletnega mesta ne odgovarja.

Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Lastnik spletnega mesta ne odgovarja za nikakršno posredno ali neposredno škodo, ki je lahko posledica netočnih ali nepopolnih informacij na spletni strani, tako da je kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake izključena.

S vsebino spletne strani lahko uporabniki brez težav razpolagajo in uporabljajo, le da pri tem ne kršijo avtorskih pravic. Avtorji, ki so ustvarili in objavili vsebino, niso kazensko odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe.


2. NAROČANJE

Za pregled pri zdravniku se lahko naročite osebno v času sprejema pacientov in sicer od ponedeljka do četrtka med 07.30 in 19.00 uro, v petek pa med 07.30 in 13.30 uro.

Naročite se lahko tudi preko telefona in sicer od ponedeljka do petka med 08.00 in 12.00 uro in v popoldanskem času od ponedeljka do četrtka med 15.00 in 17.00 uro.

Možnost naročila je tudi preko elektronske pošte na naslov: jan.roj@amis.net in preko navadne pošte na naslov:
Zasebna ambulanta Roj, dr. med., d.o.o.
Mroževa ulica 3
2310 Slov. Bistrica

Naročila se sprejemajo tudi preko spletne strani 

Spletno mesto omogoča naročanje in rezervacijo terminov pri zdravniku. Uporabnik mora izbrati področje medicine ter ambulanto, katero želi obiskati. Hkrati mora oddati osebne podatke kot so ime in priimek, e-mail naslov, št. kartice OZZ ter leto rojstva. Na koncu mora iz koledarja izbrati termin ter tako določiti željen datum in uro obiska v ambulanti. Po oddaji obrazca medicinska sestra preveri rezervacijo termina, ter na vpisan e-mail naslov v najkrajšem možnem času pošlje potrditev ali zavrnitev termina. Kasneje ima uporabnik pravico rezerviran termin preklicati.

Vnešeni podatki morajo biti pravilni in resnični, še posebej pomemben je aktiven e-mail naslov na katerega boste prejeli odgovor o statusu termina.

Podatki oddani v obrazcu se ne beležijo nikamor, služijo le kot sredstvo za komunikacijo ter enostavnejšo in lažje online naročanje pri zdravniku.  Podatki se ne posredujejo tretjim osebam, le v primeru zakonskih obvez, kot so sodni zahtevki.

Ogovorna oseba za naročila je Tamara Kociper, zdravstveni tehnik

NAROČENI PACIENTI IMAJO PREDNOST PRED NENAROČENIMI.

Število opredeljenih oseb na dan 01.05.2018:
Dino Barlović, dr. med., spec. DM: 988oseb
Janko Roj, dr.med., spec, MDPŠ: 2200 oseb


3. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Medicina dela Roj se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1. Spletno mesto lahko za nedoločen čas oz. do prejema preklica s strani posameznega uporabnika hrani podatke, ki jih oddate preko obrazcev.
Navedene osebne podatke uporabljamo izključno za potrebe izpolnitve uporabnikove rezervacije termina ali naročila in ostalo potrebno komunikacijo z uporabniki spletne strani. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam!
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-poštnega naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.


4. PIŠKOTKI

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.
Vrsta Ime Namen Trajanje Posredovanje tretjim Privolitev uporabnika
lastni CL_ROJ Strinjanje uporabnika s pravili zasebnosti 1 leto NE NE
lastni wordpress_logged_in_* Zagotavlja delovanje spletnega portala, identifikacija uporabnika sejni NE NE
lastni _ga (_utm*) Prepoznavanje uporabnikov, beleženje statistike 2 leti DA (Google inc.) NE
lastni _gat Preverjanje zahtevkov 10 minut DA (Google inc.) NE
lastni wp-settings-*  Shranjene nastavitve uporabnika 1 leto NE NE
lastni wp-settings-time-* Shranjene nastavitve uporabnika 1 leto NE NE

Vse pravice pridržane. Copyright © 2016 - ZASEBNA AMBULANTA ROJ, dr.med., d.o.o.